A belépés díjtalan , regisztráció nem kötelező.

9. Wedding Pop-up Bazár

esküvői kiállítás, vásár, workshop és divatbemutatókkal egybekötött izgalmas programsorozat

A rendezvény időpontja: 2018. október 6., szombat: 10-1700 -ig
Helyszíne: Brody Studios (Budapest, VI. ker., Vörösmarty utca 38.)
Készülj fel velünk a Nagy Napra, inspirálódj, próbálj ki újdonságokat, szórakozz a Wedding Pop-up Bazár exkluzív event-jén, egy fantasztikus helyszínen, a Brody Studios-ban!

A 9. Wedding Pop-up Bazár is (a nagysikerű előzőekhez hasonlóan) különleges lehetőség arra, hogy személyesen tájékozódjatok az esküvői szolgáltatók legújabb kínálatáról, műhelytitkaikról, kipróbálhassatok új stílusokat, sminkeket, frizurákat és akár egyedi kedvezményeket is igénybe vehessetek. Egy helyen, egy nap alatt megnézheted a legszebb menyasszonyi ruhákat, frizurákat, a dekorációs elemeket, a fotósok munkáit és még megannyi kreatív esküvői ötletet, amire nem is gondoltál.

Vásárolhatsz is, de ez nem csupán egy kiállítás, sokkal inkább társasági esemény, izgalmas találkozások és programok színtere, ahol kötetlenül eszélgethetsz az alkotókkal, tervezőkkel, szolgáltatókkal, workshop-okon próbálhatjátod ki magad, és esküvői divatbemutatóinkon csodás ruhákat láthattok – mindezt teljesen INGYEN!

Az esemény helyszíne, a Brody Studios Budapest egyik legexkluzívabb tere és divatos esküvői helyszíne, amit egyébként csak klubtagok látogathatnak, de most a rendezvény idejére megnyitja kapuit!

Gyere el a Vőlegényeddel vagy egy barátnőddel!
Ha tetszik a program, ajánld ismerőseidnek is!

Értékes ajándékokkal, meglepetésekkel várjuk a regisztrált vendégeinket!

(A képek némelyike csak illusztráció.)

10:00-tól: az első 40 látogató beauty csomagot kap.

A 14:00 órától érkező első 50 vendég „Meglepi Art Deco Smink csomag”-ot kap.

A 15:30 órától érkező első 50 vendég „Nina Ricci Bella 4 ml-es luxus mini parfüm”-öt kap.

A 200. látogató „1db Nina Ricci Bella 50 ml parfüm”-öt kap.#Princesslife – Bella, a tündérmesék új generációja - Nina és Luna után egy mindenkit magával ragadó személyiséggel felruházott új hercegnő érkezése pezsdíti fel a Nina Ricci – Les Belles de Nina illatok történetét. Egyszerre pajkos és csábító, Bella merész és mesterien provokatív. Személyiségét hűen tükrözi az illat: nőiességet áraszt és kényeztet, de szakít a konvenciókkal. Garantált függőséget okoz a finoman gyümölcsös, enyhén keserű-édes zamatú rebarbara akkordja. Ezt a jegyet még ellenállhatatlanabbá teszi a zöld mandarin üde és merészen pikáns illata, a vanília simogató melegsége, amely finomságot kölcsönöz az illatnak, miközben még ínycsiklandozóbbá teszi az illatkompozíciót. Spontán és szemtelenül vidám ötvözet, akárcsak az illat arca, Palvin Barbara.

Big Day Esküvő, vagy Esküvő Classic magazin éves előfizetést kap minden 50. látogatónk, és minden egyes látogató hazavihet egy-egy korábbi lapszámot is.
Regisztrálni a kiállítás helyszínén, vagy ITT is lehet.

A 9. Wedding Pop-up Bazár rendezvénye ingyenes és nem regisztrációhoz kötött. A nyereményjátékban való részvételhez és az üdvözlő ajándékokhoz regisztráció szükséges.


A nyereményjáték szabályai: A nyereményjátékban való részvétel egyik feltétele a regisztráció. A regisztráció kétféle módon lehetséges: A weddingpopbazar.hu oldalon, vagy a 9. Wedding Pop-up Bazár helyszínén. A másik feltétel a rendezvényen való megjelenés. Ehhez a bejáratnál a hostesseknek jelezd, hogy megérkeztél. A nyermények készpénzre nem válthatók. A regisztrációhoz tartozik, hogy feliratkozol a Wedding Pop-up Bazár hírlevél listájára, amiről bármikor leiratkozhatsz. Az adataidat harmadik félnek nem adjuk át.

Mit nyerhetsz még azzal, ha eljössz?
1. Esküvőt a Dunai Csónakházban!

A nap végén kisorsolunk egy szerencsés párt, aki a Budapest Party Service Kft. által felajánlott helyszínen rendezheti majd esküvőjét, 2019. május 1.-szeptember 1. között, egy szabadon választott pénteki napon. A pár ajándékba kapja a Dunai Csónakház terembérleti díját abban az esetben, ha az esküvői vacsorát a Budapest Party Service-től rendeli meg, minimum 50 főre.
2. Egy álomszép fülbevalót meseszép gyönggyel , és 14 karátos fehérarany foglalattal 38.000 forint értékben, a Németh a karikagyűrűk jóvoltából ! 

3. Esküvői álomtortát, amit a Szamos Marcipán készít majd neked, garantálva a minőséget

4. Mohával bélelt rönkfa gyűrűtartót, amit a Retrolett Képműhely és Esküvői Dekorációk ajánl fel neked!

5. Egy fogkőeltávolítást homokfuvással az Egressy Dental fogorvosi rendelő jóvoltából, 19.800 forint értékben.

6. - 10% kedvezmény az esküvői torta, valamint az édes és sós aprósütemény árából ami a Páratlan cukrászda felajánlása


Kiállítóink

(A kiállítói listát folyamatosan frissítjük, nézz vissza később is):

Brody Studios

...a helyszín:

A Wedding Pop-up Bazár helyszíne ismét a Brody Studios, Budapest egyik legexkluzívabb zártkörű klubja, izgalmas építészeti tere, egyben kedvelt esküvői helyszíne, amely máskor kizárólag klubtagok részére látogatható, de most a rendezvény idejére megnyitja kapuit! A stílusos, különleges atmoszférájú helyszín különösen jól képviseli a Wedding Pop-up Bazár hangulatát, irányvonalát.

A Brody Studios-ot itt találod!

Ilyenek voltak ez eddigi Wedding Pop-up BazárokKépgaléria

Nézz meg pár képet az előző Wedding Pop-up Bazár rendezvényünkről, hogy láthasd, milyen hangulat vár rád!

Olvassa bloggerek véleményét, tapasztalatait az első Wedding Pop-up Bazár rendezvényünkről:

Kapcsolat:

Vásárhelyi Emese

Telefon:

06-30/506-5107

Facebook:

Nézd a Facebook-on

Időpont:

2018. október 6.,
szombat: 10-1700 -ig

Regisztrálj!

Érdemes, de nem kötelező.

Megoszt:

Ha kiállítóként szeretne részt venni:

… jelentkezzen az emese@bigdayeskuvo.hu mail címen, vagy hívja Vásárhelyi Emesét a 06-30/506-5107-es mobilszámon!

A szervezőkről…

A Wedding Pop-up Bazár esküvői rendezvény megálmodója és szervezője a két sikeres esküvői magazin: a Big Day Esküvő Magazin és az Esküvő Classic Magazin.

Magazinok weboldalai: www.bigdayeskuvo.hu és www.eskuvoclassic.hu

Keresd magazinjaink legújabb számait a hírlapárusoknál!