A belépés díjtalan , regisztráció nem kötelező.

8. Wedding Pop-up Bazár

esküvői kiállítás, vásár, workshop és divatbemutatókkal egybekötött exkluzív társasági esemény, a különleges hangulatú Brody Club Life-ban!

A rendezvény időpontja: 2018. március 3., szombat: 10-1700 -ig
Helyszíne: Brody Club Life (Budapest, VI. ker., Vörösmarty utca 38.)
Készülj fel velünk a Nagy Napra, inspirálódj, tanulj, szórakozz a  Wedding Pop-up Bazár exkluzív event-jén, egy fantasztikus helyszínen, a Brody Studios-ban!

A 8. Wedding Pop-up Bazár is (a nagysikerű, előzőekhez hasonlóan) különleges lehetőség arra, hogy személyesen tájékozódjatok az esküvői szolgáltatók legújabb kínálatáról, műhelytitkaikról, kipróbálhassatok új stílusokat, sminkeket, frizurákat és akár egyedi kedvezményeket is igénybe vehessetek.

Vásárolhatsz is, de ez nem csupán egy kiállítás, sokkal inkább társasági esemény, izgalmas találkozások és programok színtere, ahol kötetlenül beszélgethettek az alkotókkal, tervezőkkel, szolgáltatókkal, workshop-okon próbálhatjátok ki magatokat, és esküvői divatbemutatóinkon csodás ruhákat láthattok – mindezt teljesen INGYEN !

Az esemény helyszíne, a Brody Club Life Budapest egyik legexkluzívabb tere és divatos esküvői helyszíne, amit egyébként csak klubtagok látogathatnak, de most a rendezvény idejére ingyenesen megnyitja kapuit!

Gyertek el, itt minden Nektek és Rólatok szól, meglepetésekkel és a helyszínen regisztrálókat pedig ajándékokkal is várjuk!

Ha tetszik a program, ajánld ismerőseidnek is!

Értékes ajándékokkal, meglepetésekkel várjuk a regisztrált vendégeinket!

Regisztrálni a kiállítás helyszínén, vagy ITT is lehet.

(A képek némelyike csak illusztráció.)


Nyerd meg fődíjunkat!


1. Látogass vissza később is weboldalunkra, hogy majd megtudhasd, mi lesz a fődíjunk! 
2. Egy fantasztikus menyasszonyi ruha kölcsönbe a BE Attractive legújabb kollekciójából!

3. Egy álomszép fülbevalót 2 db briliáns csiszolású gyémánttal, 14 K fehérarany foglalattal, Németh Bálint a karikagyűrűk szakértője jóvoltából4. Esküvői álomtortádat, amit a Szamos Marcipán készít majd neked, garantálva a minőséget5. Egy különleges, ezüst, rozé és sárga arannyal kombinált nyakéket a Vergina Ékszer felajánlásával

A sorsoláson a Vergina pultjánál regisztrálók vesznek részt.
További ajándékaink:10:00-tól: az első 50 látogató beauty csomagot kap.

VALENTINA BLUSH

A Valentina kollekció legújabb illata szeszélyes és kacér - ahogyan a lágy selyem megmunkálatlan, nyers széle, olyan puhán és kiszámíthatatlanul száll szembe minden eddigi megszokottal, miközben óhatatlanul elcsábítja érzékszerveinket. Érzelem. Intuíció. Az új illat új helyet teremtett a Valentina családban - az intellektus után új fejezet kezdődött, új ajtók nyíltak ki. A narancsvirágot diszkréten öleli körbe a praliné illata, Alexis Dadier parfümör csomagolásában.

Big Day Esküvő, vagy Esküvő Classic magazin éves előfizetést kap minden 50. látogatónk, és minden egyes látogató hazavihet egy-egy korábbi lapszámot is.
Regisztrálni a kiállítás helyszínén, vagy ITT is lehet.

A 8. Wedding Pop-up Bazár rendezvénye ingyenes és nem regisztrációhoz kötött. A nyereményjátékban való részvételhez és az üdvözlő ajándékokhoz regisztráció szükséges.


A nyereményjáték szabályai: A nyereményjátékban való részvétel egyik feltétele a regisztráció. A regisztráció kétféle módon lehetséges: A weddingpopbazar.hu oldalon A 8. Wedding Pop-up Bazár helyszínén A másik feltétel a rendezvényen való megjelenés. Ehhez a bejáratnál a hostesseknek jelezd, hogy megérkeztél. A nyermények készpénzre nem válthatók. A regisztrációhoz tartozik, hogy feliratkozol a Wedding Pop-up Bazár hírlevél listájára, amiről bármikor leiratkozhatsz. Az adataidat harmadik félnek nem adjuk át.

Kiállítóink

(A kiállítói listát folyamatosan frissítjük, nézz vissza később is):

Brody Club Life

...a helyszín:

A Wedding Pop-up Bazár helyszíne ismét a Brody Club Life, Budapest egyik legexkluzívabb zártkörű klubja, izgalmas építészeti tere, egyben kedvelt esküvői helyszíne, amely máskor kizárólag klubtagok részére látogatható, de most a rendezvény idejére megnyitja kapuit! A stílusos, különleges atmoszférájú helyszín különösen jól képviseli a Wedding Pop-up Bazár hangulatát, irányvonalát.

A Brody Club Life-ot itt találod!

Ilyenek voltak ez eddigi Wedding Pop-up BazárokKépgaléria

Nézz meg pár képet az előző Wedding Pop-up Bazár rendezvényünkről, hogy láthasd, milyen hangulat vár rád!

Olvassa bloggerek véleményét, tapasztalatait az első Wedding Pop-up Bazár rendezvényünkről:

Kapcsolat:

Vásárhelyi Emese

Telefon:

06-30/506-5107

Facebook:

Nézd a Facebook-on

Időpont:

2018. március 3.,
szombat: 10-1700 -ig

Regisztrálj!

Érdemes, de nem kötelező.

Megoszt:

Ha kiállítóként szeretne részt venni:

… jelentkezzen az emese@bigdayeskuvo.hu mail címen, vagy hívja Vásárhelyi Emesét a 06-30/506-5107-es mobilszámon!

A szervezőkről…

A Wedding Pop-up Bazár esküvői rendezvény megálmodója és szervezője a két sikeres esküvői magazin: a Big Day Esküvő Magazin és az Esküvő Classic Magazin.

Magazinok weboldalai: www.bigdayeskuvo.hu és www.eskuvoclassic.hu

Keresd magazinjaink legújabb számait a hírlapárusoknál!