A belépés díjtalan , regisztráció nem kötelező.

7. Wedding Pop-up Bazár

esküvői kiállítás, vásár, workshop és divatbemutatókkal egybekötött exkluzív társasági esemény, a különleges hangulatú Brody Club Life-ban!

A rendezvény időpontja: 2017. november 18., szombat: 10-1700 -ig
Helyszíne: Brody Club Life (Budapest, VI. ker., Vörösmarty utca 38.)
Készülj fel velünk a Nagy Napra, inspirálódj, tanulj, szórakozz a  Wedding Pop-up Bazár exkluzív event-jén, egy fantasztikus helyszínen, a Brody Studios-ban!

A 7. Wedding Pop-up Bazár is (a nagysikerű, előzőekhez hasonlóan) különleges lehetőség arra, hogy személyesen tájékozódjatok az esküvői szolgáltatók legújabb kínálatáról, műhelytitkaikról, kipróbálhassatok új stílusokat, sminkeket, frizurákat és akár egyedi kedvezményeket is igénybe vehessetek.

Vásárolhatsz is, de ez nem csupán egy kiállítás, sokkal inkább társasági esemény, izgalmas találkozások és programok színtere, ahol kötetlenül beszélgethettek az alkotókkal, tervezőkkel, szolgáltatókkal, workshop-okon próbálhatjátok ki magatokat, és esküvői divatbemutatóinkon csodás ruhákat láthattok – mindezt teljesen INGYEN !

Az esemény helyszíne, a Brody Club Life Budapest egyik legexkluzívabb tere és divatos esküvői helyszíne, amit egyébként csak klubtagok látogathatnak, de most a rendezvény idejére ingyenesen megnyitja kapuit!

Gyertek el, itt minden Nektek és Rólatok szól,meglepetésekkel és a helyszínen regisztrálókat pedig ajándékokkal is várjuk!

Ha tetszik a program, ajánld ismerőseidnek is!

Értékes ajándékokkal, meglepetésekkel várjuk a regisztrált vendégeinket!

Regisztrálni a kiállítás helyszínén, vagy a ITT is lehet.
1. díj: Nyerd meg esküvőd helyszínét! …és váltsd valóra álomesküvőd a varázslatos Acsaújlaki kastélyban


2. díj: Egy fantasztikus menyasszonyi ruha kölcsönbem az Európa Ruhaszalon Lanesta Story of the rose kollekciójából!*3. díj: Nyerd meg esküvői álomtortádat, amit a Szamos Marcipán készít majd neked, garantálva a minőséget! 
További ajándékaink:7 fős macaron készítő workshop a Magnóliák műhelyében, ahol legalább 150 db - akár köszönő ajándéknak is kiváló - macaron készül majd.

„Nagy nap csomag” esküvői dekoráció kölcsönbe a Lunette designtól.

Beauty csomagot kap az első 40 látogatónk.

A 14 óra után érkező regisztrált látogatóink közül az első 40 kap egy Golden Choco Egg ékszert rejtő csokitojást.

Valentino - Valentina Blush Eau de Parfum 50 ml parfümjével gazdagodhat a 250. helyszínen regisztrált látogatónk. A narancsvirágot diszkréten öleli körbe a praliné illata, mely szeszélyes és kacér jellemet kölcsönöz viselőjének, tele érzelemmel, intuícióval.

Big Day Esküvő, vagy Esküvő Classic magazin éves előfizetést kap minden 50. látogatónk, és minden egyes látogató hazavihet egy-egy korábbi lapszámot is.

16:30-kor kisorsolunk a regisztrált látogatók között 10 darabot Hartmath Artemisz Esküdj! című könyvéből, a Libri Könyvkiadó jóvoltából.

Kiállítóink

(A kiállítói listát folyamatosan frissítjük, nézz vissza később is):

Brody Club Life

...a helyszín:

A Wedding Pop-up Bazár helyszíne ismét a Brody Club Life, Budapest egyik legexkluzívabb zártkörű klubja, izgalmas építészeti tere, egyben kedvelt esküvői helyszíne, amely máskor kizárólag klubtagok részére látogatható, de most a rendezvény idejére megnyitja kapuit! A stílusos, különleges atmoszférájú helyszín különösen jól képviseli a Wedding Pop-up Bazár hangulatát, irányvonalát.

A Brody Club Life-ot itt találod!

Ilyen volt a 2., 3., 4., 5. és 6. Wedding Pop-up Bazár

Nézz meg pár képet az előző Wedding Pop-up Bazár rendezvényünkről, hogy láthasd, milyen hangulat vár rád!

Ilyen volt a 6. Wedding Pop-up Bazár Ilyen volt a 5. Wedding Pop-up Bazár Ilyen volt a 4. Wedding Pop-up Bazár Ilyen volt a 3. Wedding Pop-up Bazár Ilyen volt a 2. Wedding Pop-up Bazár Facebook képgaléria

Olvassa bloggerek véleményét, tapasztalatait az első Wedding Pop-up Bazár rendezvényünkről:

Kapcsolat:

Vásárhelyi Emese

Telefon:

06-30/506-5107

Facebook:

Nézd a Facebook-on

Időpont:

2017. november 18.,
szombat: 10-1700 -ig

Regisztrálj!

Érdemes, de nem kötelező.

Megoszt:

Ha kiállítóként szeretne részt venni:

… jelentkezzen az emese@bigdayeskuvo.hu mail címen, vagy hívja Vásárhelyi Emesét a 06-30/506-5107-es mobilszámon!

A szervezőkről…

A Wedding Pop-up Bazár esküvői rendezvény megálmodója és szervezője a két sikeres esküvői magazin: a Big Day Esküvő Magazin és az Esküvő Classic Magazin.

Magazinok weboldalai: www.bigdayeskuvo.hu és www.eskuvoclassic.hu

Keresd magazinjaink legújabb számait a hírlapárusoknál!